Khamis, 9 Julai 2009

dulu dan sekarang.......

setiap individu memilikki kenangan masa kecik2;;
yang menjadi perbezaannya ialah antara manis n pahit je............


aku nak share kat u all kenangan aku masa kecik2 dulu..
aku ni merupakan budak yang paling byk masalah.....nak tahu knp????
aku ni anak ke 5 daripada 6 org beradik(bongsu perempuan),,,
aku ada 3 org kakak n seorang abang..........perbezaan antara umur aku n abg aku tu hanya selang 2tahun..........
masa aku lahir,aku seperti di dedahkan dgn pelbagai perkara yang lasak......
tambahan plak aku ada sepupu lelaki yang sama umur dgn aku cuma perbezaan bulan aje....
aku ni selalu ikut abg n sepupu aku ni g jln2,main2.......tiap kali diorang main bola,aku mesti join sama......walaupun just jadi tukang kutip bola...hahahaha...nak dijadikan cite dulu aku mmg ganas,lasak, dan agak kasar skit......
aku xtau nak buat ntry pe lagi...so aku taruk je lah gambo aku ni....
gambo aku masa kecik2.........
(amacam qiut tak?)




6 ulasan:

F.a.i.z.z.a.h berkata...

alahai..gambar tak clear arr..! tak nampak..

Idalara berkata...

alaaa..come nya ieyra..skrg lagi comel..hehehee..tp auntie dulu lagi lasak dr ieyra..

intan shaheera@ieyra berkata...

kak faizzah:kalu dah mmg qiut tu,gambar yang hitam putih pun leh jadi kaler2 tau...hahahahaha
ketentuan sejak azali lagi......
nanti intan letak yang baru,biar kasi clear skit.....


auntie idalara:masa kecik2 dah tomey,bila dah besar lagi r tomey....hahahahaha.....dulu je ieyra ni lasak,tapi skunk dah jadi perempuan melayu terakhir tau...

ayu-lysa berkata...

hehe...akak lg comey..
hihi...

intan shaheera@ieyra berkata...

kak ayu:hahahahaha perasan...

reen berkata...

x nmpk la gmbr tu..x nmpk comey..:P
ap ekau ingt ekau je yg lasak ke?..akak lg lasak dulu..pnjt pkok..pnjt gunung..bukit bukau...g mncing..g masuk utan..pnjt bangunan pun dh pnah tau!!!huahuahua...