Jumaat, 13 Mac 2009

PELUANG HANYA SEKALI.........

Alhamdulillah debaran aku selama ini telah berakhir.....result SPM telah pun berada di dalam genggamanku,,keputusannya xlah okey sgt dan xlah mengecewakan sgt......


Lepas ni aku akan lipat gandakan lagi usaha agar aku dapat menuju puncak(macam dalam AF plak.huhuhuhu)......peluang kali ni aku xkan sia2kan.......

Kali ni aku ada tiga arah tujuan,,,,,samaada ingin masuk form 6 or ke politeknik or ke maktab.....pening2...



Kedua org tua ku inginkan aku ke maktab,,adik-beradikku yg lain inginkan aku ke politeknik dan aku inginkan yang terbaik untuk mereka...adusss pening tol nak tentukan arah tujuan......





Masa masih panjang dan aku masih pening berfikir.........

BUDAK2 MAIN TITI,
MAIN TITI DI KG SEBERANG,
PELUANG HANYA SEKALI,
AKAN AKU PERGUNAKAN DGN CEMERLANG.....

7 ulasan:

ONE ZABA berkata...

semoga semuanya dipermudahkan...

kakyong berkata...

Pilih lah yang terbaik untuk masa depan Ieyra sendiri bukan untuk orang lain. Seeloknya solat istikharah dulu ieyra. Lepas tu baru boleh guna 'instinct'. Berdoa dan bertawakallah!

ieyra berkata...

uncle one:harap2 cam tu lah.....


kakyong:insya-allah.....ieyra akan lakukan yang terbaik buat ieyra.....TQ atas nasihat yang diberikan....

ayu-lysa berkata...

pilih la apa yg t'baik tuk ieyra..tepuk dada tanya selera..

reen berkata...

jngn tlalu mmksa diri..mohon ptunjuk drNYA..bfikir sblum wt kputusan,rnung pd diri..cri sjauh mana keupayaanmu..soga brjaya..amin..

Idalara berkata...

salam ieyra..tahniah dr auntie. di manapun ieyra belajar yg penting ieyra berusaha sungguh2...insyaallah usaha diiringi doa pasti berjaya.
sayang dari auntie.

ieyra berkata...

TQ to all yg sudi tinggalkan komen yg membina kat sini......