Jumaat, 20 Mac 2009

Telah berkurun lamanya aku menyepi,kini aku telah kembali meninggalkan pesan untuk sahabat-sahabat yang sentiasa meyinggah di blog ku ini...

Kehilangan diriku bukan bermakna untuk selama-lamanya,tapi hanyalah untuk sementara kerana aku telah dijangkiti penyakit yang merbahaya iaitu kehilangan mood untuk ber blog......Penyakit ini telah melanda diriku sedekat yang lalu,entah mengapa aku sendiri merasakan semangat aku untuk berblog hilang???????

Ia menjadi tanda tanya kepada diriku sendiri...Tapi aku tetap tidak lepaskan peluang ziarah di blog sahabat-sahabat yang lain...Penyakit ini hanya melanda di blog ku sendiri,hairan,aneh,pelik bin ajaib.....


Aku juga telah dilanda satu lagi penyakit yang agak kronik iaitu hampir gila sekiranya tidak meninggalkan komen di blog sahabat hehehe anehkan bunyinya,,ia benar-benar berlaku....


Tapi sebenarnya penyakit-penyakit yang melanda ku ini hanya lah rekaan semata-mata,untuk menghilangkan kebosanan dan memenuhi ruangan entry yang kosong...hahahahaha

Ruangan entry ini terlalu lama tidak diisi dgn cerita beru,jadi aku merekakan penyakit yang tiada ubatnya....hahahahaha




(p/s:-sekiranya anda dilanda penyakit ini,jgn sesekali berjumpa bomoh....takut nanti bomoh diserang penyakit jantung pesanan ikhlas dari INTAN SHAHEERA @ IEYRA).....

8 ulasan:

Tera berkata...

aiks, nape yg.... akk sorang je ilang mood dah le, ekau pun ilang mmood jugak... cuba citer, ape masalahnye

~m[0][o]n.P[o]R[L]o~ berkata...

x penaa hilang moof

intan shaheera@ieyra berkata...

kak tera:xtaulah kak rasa cam malas nak layan blog.....penyakit misteri kot....hehehe

moon:tq moon sudi bg komen

Idalara berkata...

auntie tahu nape ieyra terkena penyakit misteri ni...mst sbb uncle dan auntie dah jarang2 online kan..hehehe...kita org ni bz dgn komitment masing2 tu pasal jarang dah nak online sayang..wlubagaimanapun ieyra tetap dalam ingatan..

EYA ZAMANI ZAITEE berkata...

hehehe ...mood hilang? klau x hilang tu x normal lah jawapnya kan hehehe ...kita manusia still ada hati n perasaan ..smoga hppy slalu :)..

intan shaheera@ieyra berkata...

auntie idalara:thanx coz sentiasa ingat ieyra,,,memang xdapat nak berborak ngan auntie n uncle yang membuatkan penyakit ni melanda.huhuhuhuh


kak ziya:akhirnya org yang sentiasa bz muncul jua....thanx coz bg pandangan......kita dah kena tag ngan kak reen,apo lagi jwb lah....

ayu-lysa berkata...

huh..penyakit apa tu??ingatkn serius sgt sakitnya..akak x dpt nk online slalu la dik..kmptr kat ofis tu slalu wat hal..ni pon online kat cc jerk..tggu akak bli lp tp bru..tggu!!

intan shaheera@ieyra berkata...

kak ayu>komputer kat opis wat hal ek,macam tuan dia jugak...hahahahaha