Jumaat, 27 Februari 2009

Duup daap......

Aku main hentam je tajuk ni......hikhikhik...


Bulan mac bakal tiba,jantung aku dah semakin laju berdegup mengikut irama pop yeh yeh(ei melalut plak),,sebenarnya masuk aje bulan tiga ni maknanya result SPM bkal keluar,time ni aku n beberapa member lain dah xhenti melayan perasaan berdebau....

Macam mana lah keputusannya,harap2 okey aje....Aku mintak jasa baik sahabat2 semua doakan aku berjaya k.......



Entry ni pun aku saje je nak buat,tapi xde story ape2 pun....Aku rasa cam xde mood aje ari ni...ntah kenapa semua kerja xmenjadi,,pagi2 lagi dah tension....ya-ALLAH kembalikanlah keceriaan buat ku..............


Kepada sahabat2 lain do the best k.....

8 ulasan:

Iznie Nadyra berkata...

alaa... kak ieyra...relax ler... insya-allah boleh jer dapat...wish u always...

ieyra berkata...

iznie:thanx....inie pun cayok2 in exam k..

reen berkata...

salam dr johor..gud luck ieyra!!..akak doakn ieyra dpt result yg gmpak,tngok orngny pn mesti cayok lah..jngn lupa blanja akak ye nnt...he...

Idalara berkata...

auntie doakan mudah2 ieyra berjaya mendapat keputusan yang cemerlang..jgn lupa bgtahu auntie bila dpt result nnti.

EYA ZAMANI ZAITEE berkata...

Yakin n B'usaha sblum ni pasti b'oleh Kjayaan ....Happy slalu k ...

ONE ZABA berkata...

semoga segala impian tercapai

ieyra berkata...

kak reen:salam dari ganu.....akak bgtau je nak makan ape??ieyra akan blanje,tapi sendiri bayar k......



auntie idalara:thanx coz doakan ieyra cemerlang...ieyra xkan lupa bgtau punya.



eye zamani zaitee:thanx kak ziya....




uncle one:thanx....

reen berkata...

TAHNIAH!!!ieyra...truskan usahamu..jdlah O.K.U,yg brjaya&brsmangat waja...