Selasa, 3 Februari 2009

kEISTimewaan Seorang wanita....



SESUNGGUHNYA ALLAH TELAH JANJIKAN SYURGA BAGI SEORANG IBU ATAU WANITA YANG SOLEHAH...

**Aku xde story terbaru nak buat,tapi blog aku pulak dah lama aku x updated story....aku main taruk aje ni...gambar ni pun berkaitan atau tak aku pun xtahu..

Buat adik iznie,kak ieyra mintak maaf sebab terpaksa klon picture dari dia..hehehe

Sesiapa yang sependapat ngan aku,sudi2kanlah bagi komen ye....

5 ulasan:

Kamezaim berkata...

gmbr ni mmg tak de kena mengena pun.. wakakaka hehehe

Idalara berkata...

ieyra..sememangnya wanita sgt mudah masuk syurga dan sgt senang masuk neraka Allah..
Taat pada Allah,Taat pada ibu bapa,taat pada Suami jika dah bersuami..tinggalkan larangan dan buat yang disuruh insyaallah Syurga menantinya.Jika sebaliknya..nerakalah yg menunggunya..nauzubillah..

ieyra berkata...

uncle kamezaim:geram tol ngan uncle ni...asyik nak menangkan dia aje......


auntie idalara:ieyra bersyukur tol dilahirkan sebagai seorang wanita....

EYA ZAMANI ZAITEE berkata...

tnya ati tnya diri heheh ...smmgnya tu lah wanita yg tpuji ...

ieyra berkata...

eya zamani zaitee:betul tu kak ziya....itulah ciri2 ieyra,,huahuahua