Sabtu, 21 Februari 2009

huahuahua.......lawaknya....

Dah lama tol aku xbuat entry baru....xtau knp ari ni aku terasa cam nak buat entry je,ntah smalam mimpi ape pun xtahu...

Start 10.02.2009 ari tu komputer kat umah aku rosak....cubolah korang sumo bayang budak yang fobia ngan komputer ni tetiba xdapat nak online..fuh merana satu badan...

Biasanya setiap petang aku mesti online tapi petang tu oleh kerana komputer umah aku rosak,aku terbuatlah satu benda yang dulunya mmg menjadi hobi aku iaitu main moto(jgn salah paham bukan rempit ek).
Petang tu aku pergi meronda sampai orang kat kampung aku tu pun dah bosan tengok aku..hahahaha..lantaklah...Punyalah best meronda habis satu kampung aku pusing...
Pusing punya pusing sampai xsedar minyak dah kering..huahua malu gile time tu..xtahu nak buat ape,terpaksalah tolak....ei xdapat dibayangkanlah betapa malunya aku time tu...
Sampai aje kat umah,muka aku dah tebal gile n campur merah padam(korang bayangkanlah sendiri),mmg hari tu hari yang paling sedih buat aku.....

Bila di ingat2 balik cam lucu plak..korang sendiri baca n korang sendiri tafsir lah sendiri samaada lucu ke tak???

4 ulasan:

Kamezaim berkata...

itulah eiyra,kena sediakan patung sebelum hujan.. ekeke cek dulu minyak motor,lepas tu pastikan berapa jauh yg mampu pergi dgn minyak yg ada.jgn asyik seronok je.. pc pun mcm kereta juga, kena service selalu.. klu kereta,kena cek minyak hitam,cek air radiator,cek fan belt, cek minyak brek,cek minyak transmision,cek batery..bknnya naik je memanjang tp xpernah nak cek. sekali break down baru nak merana..haha kereta akan jaga kita kalau kita jaga kereta..pc akan jaga kita kalau kita jaga pc.. ekekeke

EYA ZAMANI ZAITEE berkata...

hahahahahaahha.........best kan ....x leh nk bayangkan ieyra hehe pa2 1 masa 1 kenangan :) ...

Iznie Nadyra berkata...

well,

best apa...
sekurang2nya ada kenangan gak... tak pe wat muka tebal skang nie..nnti boleh gelak sowang2 bila takde bnda yg nak gelak....

best larh reti naik moto...izni takut sket nak bawak.... nak naik pon tak reti sebenarnya...hehe
penah naik, tapi kain terkoyak lepas naik tue...hik3
pastu penah eksiden ngan moto...tue yg gerun jer tgk moto nie...ekekekekek

ieyra berkata...

uncle kamezaim:Terima kasih kerna bagi nasihat...lepas ni ieyra akan selalu mandikan pc ni.....



eya zamani zaitee:mmg ia satu kenangan yang paling diingati dan paling digeruni...hahaha



iznie:inie takut naik moto yek.....kak ieyra cadangkan inie belajar naik kereta kebal ngan uncle kamezaim tu..hikhikhik