Khamis, 26 Februari 2009

nasib...nasib.....

Tentu korang semua tertanya2 kenapa aku buat tajuk ni?sebenarnya tajuk ni ada kaitan ngan cerita yang aku nak share ngan korang......

Alkisahnya bermula apabila aku terbuka satu blog yang selalu aku singgah iaitu blog kamezaim yang tersangatlah banyak piusi indah yang dikarang oleh si arjuna..hahahaha



Entah apelah salah aku,tetiba aje terbuka hati dia nak buat entry pasal aku....kalau yang elok2 xpelah jugak tapi dia telah menjatuhkan martabat awekz terengganu....malu campur mahu dah aku ni......Ape2 pun time kasih buat ntry pasal ieyra,tapi knp msti masukkan pasal tu...kalu ieyra loghat terengganu pekat sangat lepas ni ieyra nak tanam azam baru dah xnak cakap terengganu ta[i nak speking london aje..jangan jeles,,,hahahaha


Lebih menyayat hati lagi apebila dia berkomplomi ngan udak inie tu...nasib baiklah auntie idalara ada untuk membantu mempertahankan diri ieyra..huahuahua....time kasih auntie kerana menjadi penyelamat ieyra,andalah HEROIN KU......hikhikhik

p/s:jgn main2 ngan awek terengganu tau,nanti xpasal2 tersangkut ngan awek ganu...hahahahaha

5 ulasan:

Iznie Nadyra berkata...

hahaha....

eleh, tak kan marah kot..

weyh, cikgu inie pon ada cakap tganu gak...bngga jer dyer cakap tganu dalam klas...

kak ieyra jgn la cakap omputih,..kang kalah plak diorang dgn loghat kak ieyra....kah3

err...inie pon cakap loghat kedah gak.....hehe

EYA ZAMANI ZAITEE berkata...

ok dh terima tq ...tp napa 014 ya hihihi

ieyra berkata...

iznie:kak ieyra banggalah jadi budak trengganu,,saje je nak bidas uncle kamezaim tu...


eya zamani zaitee:014 sebab tekan2 xdapat..hahahaha gurau je

Kamezaim berkata...

hehe jgn marah sayang, nanti cepat tua.. hehe nanti ckp terengganu lg ye syg.. ekeke

ieyra berkata...

uncle kamezaim:nanti uncle kena penangan awek ganu tau lah nasib uncle....hahahaha