Jumaat, 17 April 2009

Thank to all follower......

Aku mintak maaf sangat2 kat sape2 saje yang ada bg tag yang tidak terjawab lagi....mood ku untuk berblog dah hilang terus,just sesekali je aku online dan xde byk masa untuk jwb tag korang......

Kalu aku rasa tertekan sgt nak online,barulah aku akan ke cyber cafe kat kawasan sini untuk online,tapi malangnya ada kisah di sebaliknya(hanya kak reen n kak ayu_lysa yang mengetahuinya)......

Ni sekali lagi aku nak menyepikan diri untuk pergi bertapa ilmu tok janggut...

Aku tinggalkan award untuk semua follower yang sentiasa singgah di blog aku ni.....jgn lupa semadikan award ni di blog masing2 ye.....

5 ulasan:

kakyong berkata...

Nape Ieyra? Majuk ke?

Idalara berkata...

aik...ieyra nk berguru dgn tok janggut mane..jgn sampai berjanggut tak balik sini dah..hehehe..hepi2 syg..tguk auntie ni..hati menangis tapi bibir tetap senyum..

intan shaheera@ieyra berkata...

kayong:bukan majuk tapi mood berblog hilang terus maybe di culik bunyian kot...


auntie idalara:tok janggut yang berjanggut lah auntie....hehehe
mmg dari luaran nampak ieyra sentiasa senyum tapi kat dalam hati ni dah nangis air mata darah tau

reen berkata...

nk jadi wife tok jnggut yg keempat kot...hahaha...

intan shaheera@ieyra berkata...

mmg den nak jadi wife tok janggut pun....ekau dongki ko?????