Isnin, 18 Mei 2009

OPOCOT...heheehehe

Aku main hentam je tajuk ni...hikhikhik




Rasa bertuah plak diri ni bila mendapat award dari salah seorang novelist pebret aku iaitu kak meen zulaikha....mmg agak terkejut gak mula2 tu...tapi ape2 pun thank you kak meen lain kali bglah lagi...hehehehehe
Kak meen gak ada bg sedikit kerja kat aku,dia suh aku buat posting pasal award ni n bg award ni kat 10 org yang terpilih......
setelah ditilik n dikaji,aku telah membuat keputusan untuk share kan award ni kat??
1.kak reen
2.kak ayu
3.kak faizzah
4.kakyong
5.auntie idalara
6.princessfrogy
7.kak ziya(kata nama hati)
8.iznie
9.semua followers aku
10.last skali untuk semua kaum yang sama waktu dgn nya.hahahaahahaha
sudi2 lah amik ye....




award ni lak dtg dari auntie idalara yang tersayang....mula2 agak terkejut gak..hehehehehe thank you auntie,jgn segan bg lg.......

5 ulasan:

princessfrogy berkata...

thankz ieyra...
citerla pasal orientasi..
nak tau gak..
haha.. xmalu betoi cikfrogy nikan...

Iznie berkata...

yeh yeh dpt award....

thanks kak ieyra... hehe

nnti iznie tempek kat blog iznie plak...

hah, camne skul?? best tak??
:D


p/s: kak ieyra...org skang busy lar...hari guru lagi, study lagi.. huhu....tapi tetap ada masa utk blog...hik3

reen berkata...

TQ!!!TQ!!!!...pura2 trkezut konon!!!

intan shaheera@ieyra berkata...

cikfrogy:bkn xnak cite sal orientasi ari tu,tapi malu r...kena buli dek kakak2 tu....hanya kak reen yang tahu...



iznie:blog2 jgk,,,tapi study biar gempak....




kak reen:adush dia buat2 terkejut plak........

Hidet berkata...

Salam.

Wah..tahniah dapat award..mesti seronok kan?
Yoku ganbatta ne
Omedetou

Regards