Jumaat, 16 Januari 2009

story????

Dah lama betul tak buat story kat cini almaklumlah sibuk sangat baca story org lain sampai tak perasan yang blog sendiri tak de cite terbaru....
Nak kata aku ni pandai wak cite tu xlah tpi kalu aku masuk pertandingan mmg menang kot.....korang layan jelah cite aku ni ek?(kalu merapu korang layan je k buat sedap skit ati aku ni..hehehe)

tapi aku nak start cite sekarang pun rasa mcm dah ngantok,mata ni pun dah mcm pejam2celik aje,so aku start cite esk jelah...sesiapa yang berminat nak tahu cite aku ni,kenalah tunggu?????

3 ulasan:

ONE ZABA berkata...

mujur tak bersawang rumah ni

Miss Amnie berkata...

Ehh, baru nak baca story. tengok2 dah ngantuk

Kamezaim berkata...

lorr..kata story lepas tu mengantok pulak..hehe