Jumaat, 23 Januari 2009

oh Teman.......


TEMAN SEJATI


Selama ini
Kumencri-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suci

Bersyukur kini
PadaMu Illahi
Teman yang dicari
Selama ini
Telah kutemui

Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni
Kasih Illahi
KepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kita

Kepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...

KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaan
Telah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kita


Bukan aku saja2 nak buat entry pasal lagu ni,tapi memang ia sesuatu yang terlalu istimewa untuk dikongsi pada sahabat2 yang sudi masuk dalam blog aku....

8 ulasan:

Iznie Nadyra berkata...

owh...
salam kak ieyra...
teman??
hehe

special fwenz ker??
;p

izni ada lam senarai tue x??
kih3

ONE ZABA berkata...

aku pong boleh jadi temang sejati gak...ihikkk

ieyra berkata...

iznie:sesipa saje yang join blog kak ieyra maknanya dia tu sahabat ieyra lah tu....

Nancy Edison berkata...

ha..ha..lagu tu memang best! teringat time gaduh2 dulu dengan member dulu. nyanyi lagu tu, sejuk hati member. memang susah nak cari teman sejati. kalau dah jumpa teman sejati tu, hargailah teman kita.

Kamezaim berkata...

ieyra,ciptalah ayat2 sendiri..hehe

Abang Long berkata...

Boleh bersajak ... kenapa tak hantar ke blog kelab ? Biar ringkas tapi hasil yang asli ...

moon berkata...

sesiapa sje ley mnjadi teman

NoRT berkata...

teman sejati ye? agak2 nye,bleh ke dia doakan kita bila kita mati?