Jumaat, 2 Disember 2011

blogger!!!!

teringin3 sangat2......(cam ngidam time ngandung lak)..

tibe2 lak rase cam nak update status kat blog.

aku teringt kat seseorang....kitorang xpernah jumpa,xpernah berchat or mesej pun...tapi aku suka tgk pic dia....

aku hanya dapat tgk pic dia at blog dia jer...walaupun sikit tapi ok lah tu dari xde trus.....
kat FB pun aku dah xdapat jadi kwn dia...(ada yang jeles).

tapi aku still nak tgk dia..

awak...saya suka tgk awak heppy dgn si dia......

3 ulasan:

Kelip Kelip Comel berkata...

salam singgah......
meh la jenjalan sini lak...
dynadyyn.blogspot.com

GieY AbD RahmaN berkata...

meh u alang.........still ingat giey ag dop???

Nurul Hudayu berkata...

rindu sma kmu la dik..lma x mnjengah ke blog..no tel pon hilang..x tau mcm mna nk mnghubungi kmu..rindu serindu rindunya..